Senyum...

Thursday, July 10, 2008


Jangan tertarik kepada seseorang kerana parasnya sebab keelokan paras boleh menyesatkan. Jangan pula tertarik kepada kekayaannya kerana kekayaan boleh musnah. Tertariklah kepada seseorang yang dapat membuatmu tersenyum, kerana hanya senyum yang dapat membuat hari-hari yang gelap menjadi cerah. Semoga kamu menemukan orang seperti itu.

~Aku ingin selalu senyum untuk orang-orang yang ada di sekelilingku, aku ingin selalu melihat orang-orang di sekelilingku juga senyum. Senyum itu kebahagiaan dan mudah-mudahan aku sentiasa benar-benar 'senyum' untuk dunia ini. Aku sentiasa menanti dan ingin menjamah senyuman dari bibirmu setiap kali bertemu. Lalu senyum itu melekat di hatiku dan sentiasa mengingatkan bahawa kita sama-sama saling ada untuk satu sama lain. Senyummu meruntuh seluruh tembok resah yang memenjara, dan... menyembuh luka-luka. Senyumlah....~

0 ulasan:

Ayat Kaki Ruang 1.11

BLOG INI HALAL DIBACA, TANPA ADA UNSUR HASUTAN SERTA ADU DOMBA. JUGA TIADA BERRBAU PERKAUMAN MELAINKAN BERKAITAN KAUM ADAM DAN HAWA. MENCARI YANG HALAL ITU FARDHU - BACALAH TANPA WAS-WAS!

Ayat Kaki Ruang 2.11

"Don't walk in front of me, I may not follow
Don't walk behind me, I may not lead
Just walk beside me and be my friend."

Ayat Kaki Ruang 3.11

JAP EKK... TAK SEMPAT NAK TAMBAH PAPE LAGI. NANTI AKU LAPANG-LAPANG AKU BUBUH LA APA YANG PATUT.

  © Blogger template Leaving by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP